nieuws

Fifteen gaat samenwerken met partycateraar

Restaurant

Fifteen is een samenwerking gestart met partycateraar A Matter of Taste. Voor het zusterrestaurant van Jamie Oliver’s Fifteen in Londen komt daarmee de wens uit om op elke locatie in Nederland duurzaam te kunnen cateren.

Fifteen gaat samenwerken met partycateraar

Lisette de Jong van A Matter of Taste: ‘Overheid en grote bedrijven stellen steeds meer eisen aan hun evenementen als het om duurzaamheid gaat. In de samenwerking met Fifteen kunnen we aan die groeiende vraag voldoen. Daarnaast helpen we ook nog eens mee aan het bouwen van een nieuwe toekomst voor jongeren.’

Sarah Moorman van Fifteen: ‘We krijgen veel aanvragen voor cateren. Met de kennis en ervaring van A Matter of Taste kunnen we de vraag uit de markt eindelijk gaan beantwoorden.’

Restaurant Fifteen leidt jongeren ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt’ op voor banen in de horeca. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Alle toegepaste ingrediënten zijn duurzaam geproduceerd.

Twintig jaar geleden begon A Matter of Taste met de verzorging van luxe hapjes voor filmpremières. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een fullservice partycateraar, die de meest uiteenlopende evenementen organiseert voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Reageer op dit artikel