nieuws

Finale Mijn Tent is Top: Breda-Groningen

Restaurant

Flinstering in Breda en Bij Jansen uit Groningen staan in de finale van het tv-programma Mijn Tent is Top. Gisteravond moest het Haagse restaurant Choix du Chef het programma verlaten. De winnaar van Mijn Tent is Top krijgt het investeringsbedrag van circa 300.000 euro terug en kan zo schuldenvrij verder.

Finale Mijn Tent is Top: Breda-Groningen

‘Dit is domper. Het was erop of eronder. Het is niet anders’, was de reactie van Stephan en Jacqueline direct na de bekendmaking van hun noodgedwongen vertrek uit het programma.

Door de uitschakeling van Chois du Chef spelen Flinstering en Bij Jansen de finale. Op 22 april valt de beslissing. De winnaar van Mijn Tent is Top mag schuldenvrij verder. Het RTL-programma neemt het investeringsbedrag van circa 300.000 euro voor haar rekening.

Met het stijgen van de spanning in het programma stijgt ook de positie op de ranglijst met best bekeken programma’s. Mijn Tent is Topwas gisteren na de voetbalwedstrijd Liverpool-Arsenal en het Acht Uur Journaal het best bekeken programma op de Nederlandse tv.

Reageer op dit artikel