nieuws

Fooi van 2840 euro

Restaurant

Filmster Johnny Depp heeft de obers van Gibson Bar & Steakhouse in Chicago beloond met een fooi van vierduizend doller, 2840 euro. De 46-jarige acteur liet het bedrag achter in het restaurant na een feestje ter gelegenheid van zijn nieuwe film.

Fooi van 2840 euro

De acteur vierde de première van zijn nieuwe film ‘Public Enemies’ met een groep vrienden onder wie zijn tegenspeelster Marion Cotillard en regisseur Michael Mann. De restaurantrekening bedroeg 4.400 euro.

Waardering

Ober Mohammed A. Sekhani: ‘Depp was hier met vijftien mensen, we hebben de tip onder twaalf obers verdeeld. Depp is de beste ster die ik ooit heb geserveerd. Zijn respect voor mensen is fenomenaal. Hij houdt van Chicago, en dat is wederzijds. Depp is een vrijgevige en coole kerel.’

Vaker gedaan

Het is niet de eerste keer dat Johnny een goede service uitbundig beloont. Vorig jaar gaf hij een tip van 1.500 dollar na een diner in Wisconsin. De rekening bedroeg toen 2.600 euro.

Reageer op dit artikel