nieuws

Franse chef-kok voor Hotel The Grand

Restaurant

Aurélien Poirot wordt de nieuwe chef-kok van Sofitel Amsterdam The Grand. De Franse chef begint op 1 oktober aan zijn job bij het befaamde vijfsterrenhotel The Grand. Poirot komt over van Sofitel Brussels Europe.

Franse chef-kok voor Hotel The Grand

Aurélien Poirot werkte voor zijn komst naar Amsterdam in diverse veelal Franse keukens. Zo kookte hij onder meer bij Il Cortile waar Alain Ducasse destijds chef was. Verder werkte hij bij driesterrenrestaurant Le Taillevent en bij restaurant Laserre.

De laatste jaren kookte Poirot in samenwerking met de beroemde driesterrenchef Alain Senderens in restaurant Spud’s in Sofitel Brussels Europe. Vanaf 1 oktober werkt Poirot in het centrum van Amsterdam voor Sofitel Amsterdam The Grand.

Reageer op dit artikel