nieuws

Franse driesterrenchef naar Berlijn

Restaurant

De Franse driesterrenchef Pierre Gagnaire zegt dat hij binnenkort vertrekt naar het Waldorf Astoria hotel in Berlijn. De zestigjarige topchef denkt nog lang niet aan zijn pensioen.

Franse driesterrenchef naar Berlijn

Nu al afreizen voor een diner van de Franse chef in Berlijn is niet nodig. Bouwvakkers zijn nog bezig met de realisatie van het vijfsterren Waldorf Astoria hotel. De opening staat vooralsnog voor eind dit jaar gepland.

Het Franse persagentschap AFP maakt melding van de transfer van Gagnaire.

Voorlopig kunnen culinaire liefhebbers nog terecht bij Gaya, het driesterrenrestaurant van Pierre Gagnaire in Parijs. Het is een van de 25 driesterrenzaken in Frankrijk. Het restaurant behoort volgens het Amerikaanse culinaire tijdschrift Food & Wine tot een van de tien restaurants die je leven veranderen. Gaya is het enige Franse restaurant dat op deze lijst staat.

Gagnaire heeft nog zes andere zaken, verspreid over de hele wereld. Je kunt zijn signature proeven in Las Vegas, Seoul, Hong Kong, Courchevel en in Londen.

Reageer op dit artikel