nieuws

Gastvrouw van De Leuf beste van Nederland

Restaurant

Sandra van de Bunt, samen met manlief Paul van de Bunt eigenaar van restaurant De Leuf, is volgens GaultMillau de beste gastvrouw van Nederland. Van de Bunt werd maandagavond door GaultMillau uitgeroepen tot Gastvrouw van het Jaar.

Gastvrouw van De Leuf beste van Nederland

Van de Bunt wordt omschreven als op en top gastvrouw. ‘Ze maakt snel vrienden en kent de chef door en door. En heel af en toe durft ze een gerecht terug te sturen naar de keuken. Ze is een van de beste wijn-sprijs-proevers van Nederland’, aldus Jan van Lissum, uitgever van GaultMillau.

Naast de titel van Gastvrouw van het Jaar heeft De Leuf nog een eervolle vermelding in de nieuwe gids van GaultMillau. Het Limburgse restaurant staat genoteerd met 18 punten.

Reageer op dit artikel