nieuws

Gilde van Meesterkoks inaugureert twee nieuwe leden

Restaurant

SVH Meesterkoks Marcel de Leeuw en Ron Blaauw zijn op 31 oktober officieel toegetreden tot het Gilde van Meesterkoks. Vijf pas geslaagde sterklassers kregen een gildecertificaat.

Gilde van Meesterkoks inaugureert twee nieuwe leden

Gildemeester Cees Helder (links op de foto) reikte op landgoed Wolfslaar in Breda de ‘Code van Eer’ uit aan SVH Meesterkok Marcel de Leeuw van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam. Ron Blaauw was door privé-omstandigheden verhinderd.

Naast de twee nieuwe leden, was er tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Gilde van Meesterkoks, de Gildedag, speciale aandacht voor de sterklassers. Vijf jonge koks die met succes deze opleiding hebben afgelegd, kregen een gildecertificaat uitgereikt door Cees Helder. Yvonne van Leeuwen, Stefan Heuvelmans, Sjoerd Kleiwerd, Jean-Michel Reuleaux en Tom Schoonus.

Tijdens de Gildedag zorgden SVH Meesterkoks Ton Pinxten en Maarten Camps voor de culinaire invulling van de dag waarop de leden van het Gilde bijeen waren.

Reageer op dit artikel