nieuws

Gonzales Deventer per direct gesloten

Restaurant

Barbecuerestaurant Gonzales in Deventer is per direct gesloten. Dit staat te lezen op de website van het restaurant. Afgelopen weekend hebben de laatste gasten er gegeten. De franchisenemer stopt ermee en ambieert een baan in het horecaonderwijs.

Gonzales Deventer per direct gesloten

Franchisenemer Anton Venhoeven (50) kiest na 10 jaar Gonzales voor een andere richting binnen de horeca. ‘Ik wil het onderwijs in’, licht hij de sluiting aan Missethoreca.nl toe. Er zit geen financiële reden achter de sluiting laat hij weten.

Loopbaan

‘Klandizie genoeg. Mijn huurcontract liep af en ik kon kiezen voor vijf jaar bijtekenen. Dan ben ik 55. Om dan nog een andere loopbaan in te slaan, vond ik te laat.’

Nieuw restaurant

In het pand in Deventer komt een nieuw horecaconcept ‘Que Pasa, tapas en bbq’. Volgens Venhoeven is de organisatie achter Gonzales hier niet ‘heel happy’ mee. Maar Venhoeven heeft zijn zaak aan Gonzales aangeboden, maar beide partijen kwamen niet tot overeenstemming, zo zegt hij.

Reageer op dit artikel