nieuws

Gonzales in onmin met franchisers

Restaurant

Gonzales Barbecue Restaurants in Maastricht is door een aantal franchisenemers beticht van een onjuiste voorstelling van de omzet- en winstverwachtingen. De betreffende ondernemers zijn van mening dat zij mede daardoor in de problemen zijn gekomen.

Gonzales in onmin met franchisers

De helft van de 32 franchisenemers van Gonzales Barbecue Restaurants heeft een advocaat in de arm genomen. Een aantal van hen eist ontbinding van het contract en schadeloosstelling. Sommige ondernemers kampen met hoge schulden.

De ondernemers hebben een advocaat ingeschakeld. Hij is van mening dat Gonzales geen deugdelijk vestigingsplaats- en marktonderzoek heeft laten verrichten. Daardoor zouden de ondernemers onjuist zijn voorgelicht.

De Maastrichtse franchiseorganisatie is op de hoogte van de beschuldigingen, maar ontkent ze.

Reageer op dit artikel