nieuws

Gordon Ramsay ontdekt Indiase keuken

Restaurant

Gordon Ramsay krijgt een nieuw platform bij RTL 4. De bekende chefkok is binnenkort te zien in de tv-serie Gordon’s Great Escape. Dit keert gaat hij niet op pad om anderen de les te lezen, hij gaat zelf buitenlandse keukens ontdekken.

Gordon Ramsay ontdekt Indiase keuken

Ramsay laat zijn hectische leven en financiële problemen even achter zich om de keuken van India te ontdekken. Ramsay reist voor zijn nieuwe driedelige serie met de titel Gordon’s Great Escape, naar India waar hij kennismaakt met de lokale keuken.

Bij iedere regio die de chef-kok bezoekt, hoort een specifiek gerecht dat hij gaat leren maken.

Volgens RTL weet chef Ramsay zelf maar weingi van de Indiase keuken. ‘Hij probeert zijn beperkte kennis te vergroten en ontdekt een nieuwe culinaire wereld waarbij hij wordt ondergedompeld in alle aspecten van de Indiase cultuur,’ aldus RTL.

Tijdens zijn reis naar India ontmoet Gordon Ramsay onder meer de chef-kok Imtiaz Quereshi en gaat hij koken voor duizend bruiloftsgasten.

De eerste uitzending is dinsdag 8 maart bij RTL 4.

Reageer op dit artikel