nieuws

Gordon Ramsay wint van krant

Restaurant

Gordon Ramsay heeft een zaak tegen een Britse krant gewonnen en krijgt 100.000 euro op zijn bankrekening gestort. De chef-kok werd door The Evening Standard beschuldigd van manipulatie van zijn populaire tv-programma Kitchen Nightmares.

Gordon Ramsay wint van krant

Volgens de krant plaatste Ramsay zelf een kok in een restaurant in Yorkshire. Vervolgens werd de kok met de grond gelijk gemaakt door Ramsay, ondermeer op het gebied van onhygiënisch werken.

The Evening Standard heeft toegegeven dat het artikel uit de duim is gezogen. De krant heeft zijn verontschuldigingen aangeboden en het bedrag overgemaakt. Ramsay, die bekend staat om zijn ruwe omgang met anderen, liet na de uitspraak weten dat er niet zomaar van alles over hem geschreven mag worden.

Reageer op dit artikel