nieuws

Groot feest bij De Leuf na tweede ster

Restaurant

Alliance restaurant De Leuf in Ubachsberg heeft de espoir van vorig jaar waargemaakt. Het Limburgse restaurant heeft de felbegeerde tweede Michelinster in de wacht gesleept. Paul van de Bunt is uitbundig in zijn eerste reactie.

Groot feest bij De Leuf na tweede ster

Paul van de Bunt van De Leuf is uitgelaten over de bekroning. ‘We hebben stinkend ons best gedaan en dit is een bekroning. Het is net als vroeger op school bij het maken van examen. Je voelt dat je het goed doet, maar de erkenning komt pas later’.

De Leuf wordt vandaag omgetoverd tot één groot feestpaleis. ‘De telefoon staat roodgloeiend en we gaan feesten. We gaan vanmiddag gewoon lunch draaien en vanaf gaan we feesten. Dit moment gaan we vieren met medewerkers en vaste relaties.’

Eerste reactie Paul van de Bunt

» Ciel Bleu jaagt op tweede ster

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel