nieuws

Grote stijgers in traditionele segment Chinese restaurants

Restaurant

Een ranglijst als de Misset Horeca Chinese Restaurant Top 100 kent ook altijd enkele verrassende stijgers. Opvallende overeenkomst voor de drie grootste stijgers is dat ze allen in het meer traditionele segment bevinden.

Grote stijgers in traditionele segment Chinese restaurants

Meest opvallende stijger is uiteraard Jade Villa in Maarssen. Ondernemer Tang deed met de eerste editie niet mee, maar dendert met de tweede editie meteen de Top 5 binnen. De zeer positieve recensies op de diverse internetsites met restaurantbeoordelingen ondersteunen het oordeel van jury en mystery guests.

The Oriental Swan wordt ook beloond voor een uitstekende uitvoering van het meer traditionele Chinese concept. De jury was te gast op een vrijdag, en het vrij grote restaurant was zeer goed gevuld, terwijl het ook het bij het afhaal-gedeelte een drukte van jewelste was. Kwaliteit en een goede service naar de gast betaalt zich altijd terug en leidt tot de vierde plek in de eindlijst.

Ook Silk Road in Arnhem kenmerkt zich door het feit dat men het aspect gastvrijheid tot in de puntjes heeft verzorgd. Beide mystery bezoekers roemen de zeer correcte gang van zaken en de snelle bediening. Alles verloopt volgens het boekje: de reservering, de ontvangst, bestelling van aperitief en gerechten.

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100 2011

Meer nieuws over de Chinese Top 100:

Reageer op dit artikel