nieuws

Guido Panjer naar Chefs Challenge in Boedapest

Restaurant

Wedstrijdkok Guido Panjer vertegenwoordigt Nederland van 18 tot en met 21 november op de Global Chefs Challenge in Boedapest.

Guido Panjer naar Chefs Challenge in Boedapest

Het is de derde keer dat Nederland meedoet aan de Europese voorronde van de wedstrijd Global Chefs Challenge, georganiseerd door World Association of Chefs Societies. Bij deze organisatie zijn ruim 10 miljoen leden aangesloten in 93 landen. Panjer vertegenwoordigt Koksgilde Nederland.

Na Toine Smulders (Villa Copera, Tolkamer) en Wim Klerks (Les Jumeaux, Bennebroek), mag Panjer het dit jaar proberen. Samen met leerling Tom Lamers reist hij af naar Boedapest. Panjer is getalenteerd wedstrijdkok, winnaar van De Gouden Koksmuts 2008 en lid van het nationale wedstrijdteam. Momenteel is hij docent aan het Friesland College.

In Boedapest doen teams uit Europa mee. Het beste team mag naar de mondiale kookstrijd in het Zuid-Koreaanse Seoul in 2012. Hoofdprijs is de wereldtitel. Smulders slaagde er in 2008 in om die titel op zijn naam te schrijven.

Reageer op dit artikel