Hollands restaurantconcept in Scheveningen

Hollands restaurantconcept in Scheveningen

De regio Den Haag heeft sinds kort een Nederlands getint restaurant. In Scheveningen is Restaurant Van Holland van start gegaan.

Naar eigen zeggen is Restaurant Van Holland het 'eerste echte Nederlandse restaurant van Scheveningen en Den Haag.' Het concept draait om biologische en Hollandse smaken, gepresenteerd in een nieuw jasje. Het interieur bevat Delfts blauw en oranje-tinten.

Chef-kok is Ronald Volmuller. Hij bereidt regionaal gerechten als een Schevenings Visserspotje, Mix Grill van Limburgs kloostervarken, Grootmoeders’ sukadevlees en Haagsche Bluf. Verder schenkt het restaurant onder meer Nederlandse wijnen, likeuren en eau de vie’s.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.