nieuws

Horeca baalt van herhaling Smaakpolitie

Restaurant

De herhaling van twee jaar oude afleveringen van de Smaakpolitie is bij horecaondernemer Erwin Marschall uit Loosdrecht verkeerd gevallen. Begin deze maand zond SBS6 tot twee keer toe een herhaling uit waarin de keuken van Bowling Loosdrecht door keurmeester Rob Geus onder de loep werd genomen.

Horeca baalt van herhaling Smaakpolitie

Rob Geus oordeelt dat er nogal wat schort aan de hygiëne in de keuken. ‘Maar dat is twee jaar geleden. De situatie is nu anders,’ is Marschall van mening. Destijds was hij geen eigenaar van Bowling Loosdrecht. Hij heeft de zaak pas dit voorjaar overgenomen. Daarnaast heeft hij Restaurant De Otter.

Een advocaat heeft nu namens Marschall geeist dat SBS6 stopt met uitzenden van herhalingen. ‘Ze zenden de aflevering niet meer uit, maar een correctie omdat het om twee jaar oude informatie gaat, krijgen we niet. Dat is niet mogelijk, schrijft SBS6. Maar ze zijn nog niet met ons klaar. Ze hebben bij de herhaling geen datum van de oude aflevering vermeld, en dat is onrechtmatig zegt onze advocaat.’

SBS6 laat weten niets te doen richting deze horecaondernemer. ‘Alles wat we ooit hebben uitgezonden en willen herhalen van te voren checken is ondoenlijk,’ aldus een zegsman.

Reageer op dit artikel