nieuws

In het wit naar Haagse première film El Bulli

Restaurant

Grand café-restaurant Des Deux Villes en het Koksgilde presenteren exclusief voor leden van het gilde de Haagse première van de film ‘El Bulli: Cooking in progress’. Koks worden gestimuleerd om donderdag 1 september in witte koksbuis naar het Buitenhof te komen.

In het wit naar Haagse première film El Bulli

Aan de film van de wereldberoemde Spaanse kok wordt op meerdere plaatsen bijzondere aandacht besteed. In de Hofstad is er een speciaal arrangement in Des Deux Villes voor leden van het Koksgilde en het Gastvrijheidsgilde. Een walking dinner en aansluitend de documentaire.

Het extra tintje in Den Haag moet zitten in het feit dat alle koks wordt gevraagd om te komen in witte koksbuis. Kaarten voor de Haagse première kosten 49,50 euro, meer informatie is te vinden op de website Deuxvilles.nl.

Van 3 tot en met 5 september draait de film in Den Haag en presenteert Des Deux Villes een El Bulli-arrangement. Ook daarover is meer te vinden op bovengenoemde website.

Reageer op dit artikel