nieuws

Inter Scaldes hoopt op heropening in april

Restaurant

Op z’n vroegst in april kunnen Jannis en Claudia Brevet van restaurant Inter Scaldes in Kruiningen weer gasten ontvangen. Inter Scaldes werd drie weken geleden door brand verwoest.

Inter Scaldes hoopt op heropening in april

Het echtpaar Brevet is de afgelopen weken druk geweest met verzekeraars en aannemers. Naar verwachting gaan bouwvakkers op korte termijn al aan de slag. ‘Gelukkig blijven de voor- en zijgevel behouden, de rest wordt vanaf de grond weer opgebouwd’, meldt Claudia Brevet.Bij de brand ging behalve het restaurant ook de woning boven de zaak in vlammen op. Het hotel bleef gespaard en kon een dag na de brand alweer gasten ontvangen.

Het echtpaar Brevet is de afgelopen weken druk geweest met verzekeraars en aannemers. Naar verwachting gaan bouwvakkers op korte termijn al aan de slag. ‘Gelukkig blijven de voor- en zijgevel behouden, de rest wordt vanaf de grond weer opgebouwd’, meldt Claudia Brevet.Bij de brand ging behalve het restaurant ook de woning boven de zaak in vlammen op. Het hotel bleef gespaard en kon een dag na de brand alweer gasten ontvangen.

Reageer op dit artikel