nieuws

Ivy Rotterdam opnieuw de beste bij SpecialBite

Restaurant

Ivy is door SpecialBite opnieuw verkozen tot beste restaurant. Het is het derde opeenvolgende jaar dat het Rotterdamse horecabedrijf bovenaan de lijst prijkt. Oud Sluis in Sluis blijft de nummer twee, Le Restaurant in Amsterdam klimt naar de derde plek.

Ivy Rotterdam opnieuw de beste bij SpecialBite

Voor François Geurds is het zelfs al het vierde jaar achtereen dat hij de ranglijst aanvoert. Voordat hij dat ging doen met Ivy, stond hij met Puur in Asten op de hoogste trede.

Hans van Wolde verdween met Beluga van het podium, hij wisselde van plaats met Le Restaurant in Amsterdam. De hoofdstad is goed vertegenwoordigd in de top 10, want ook Bolenius, Marius en Ron Blaauw hebben daarin een plek gevonden.

Bolenius en Ron Blaauw stonden vorig jaar niet bij de beste tien, dat geldt ook voor Da Vinci in Maasbracht. Uit de top 10 zijn verdwenen Elzenduin Beach in Ter Heijde aan Zee, ’t Brouwerskolkje in Overveen en HanTing in Den Haag.

De volledige top 10 is als volgt:

1. (1) Ivy, Rotterdam

2. (2) Oud Sluis, Sluis

3. (4) Le Restaurant, Amsterdam

4. (3) Beluga, Maastricht

5. (5) De Librije, Zwolle

6. (-) Bolenius, Amsterdam

7. (7) Marius, Amsterdam

8. (-) Ron Blaauw, Amsterdam

9. (10) Solo, Gorinchem

10. (-) Da Vinci, Maasbracht

Reageer op dit artikel