nieuws

Jacobus Toet Scheveningen dicht

Restaurant

Kaviaarexpert Jacobus Toet gaat zich meer op de horeca, groothandel en events richten. Het bekende kaviaarbedrijf sluit binnenkort de winkel in Scheveningen. Vorig jaar was het bedrijf ook al in het nieuws vanwege veranderingen in de bedrijfsvoering. Toen kampte het befaamde delicatessenbedrijf met financiële problemen.

Jacobus Toet Scheveningen dicht

Directeur Mark Bogte van Jacobus Toet (hij is tevens schoonzaak van Jacobus) stelt dat het bedrijf zich beter kan richten op de horeca, groothandel en events.

‘Aan dat soort partners kunnen wij een goede ondersteuning geven en de zaak verder uitbouwen over het hele land. Een zaak zoals wij die nu aan de Dr. Lelykade in Scheveningen hebben, leidt daarbij teveel aandacht af’, aldus Bogte in de nieuwsbrief van Culisite.

Vorig jaar moest Jacobus Toet BV het faillissement aanvragen. Vanwege de hoge kaviaarprijzen kwam het bedrijf in problemen. Nieuwe financiers bereikten toen overeenstemming met de curator, waarna het bedrijf in afgeslankte vorm een doorstart kon maken.

Zie ook:
Doorstart kaviaarimporteur Jacobus Toet (jun, 2006)

Reageer op dit artikel