nieuws

Japans restaurant Shirasagi Den Haag sluit

Restaurant

Het Japanse restaurant Shirasagi in Den Haag gaat sluiten. De twee zaken op de luchthaven Schiphol blijven gewoon bestaan. Het slechte economische klimaat plus de gevorderde leeftijd van de ondernemers zijn redenen voor de sluiting.

Japans restaurant Shirasagi Den Haag sluit

Het restaurant dat tegenover het Haagse Gemeentemuseum zit aan de Stadhouderslaan, sluit met ingang van 1 oktober 2011. ‘De gevolgen van het slechte economische klimaat en ook de gevorderde leeftijd van het management speelden daarbij een beslissende rol,’ motiveert de directie van Shirasagi het besluit in een persverklaring.

Het restaurant in Den Haag heeft 24 jaar bestaan.

Schiphol blijft open

De vestigingen op Schiphol zetten hun activiteiten gewoon voort. Deze twee zaken zijn gevestigd achter de douane van vertrekhal 2. Het gaat om de Shirasagi Sushibar en de Noodlebar. Beide serveren traditionele Japanse gerechten die eventueel ook mee het vliegtuig in kunnen via de take-out.

Reageer op dit artikel