nieuws

Jonnie Boer maanden uitgeschakeld

Restaurant

Jonnie Boer heeft noodgedwongen een gastoptreden bij restaurant De Zwaan in Etten-Leur aan zich voorbij moeten laten gaan. De topchef van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle is getroffen door een nekhernia en moet zeker twee maanden rust houden.

Jonnie Boer maanden uitgeschakeld

Dat laat Ronald Pijnenburg van De Zwaan weten in BN/DeStem. Boer zou vanwege het 40-jarig jubileum van De Zwaan als gastkok optreden. De Librije-chef moest zijn optreden afzeggen vanwege een nekhernia. Volgens Pijnenburg moet Boer twee maanden rust houden. Daarna wordt gekeken of hij wordt geopereerd.

Met de afzegging van Boer moest Pijnenburg flink improviseren. Pijnenburg moest tachtig gasten afbellen. ‘Mensen hebben zich verheugd op de lunch en speciaal een vrije dag genomen en dan gaat het niet door’, aldus Pijnenburg in BN/DeStem. Pijnenburg maakte het goed met een ‘uit-je-dak’-menu van Marc van Gulick.

Zie ook

Reageer op dit artikel