nieuws

Jonnie Boer verslijt drie hartkleppen

Restaurant

Je moet koken met je hart als je aan wedstrijden meedoet. En vooral nooit opgeven. Dat zei topchef Jonnie Boer tijdens de prijsuitreiking bij het NK Koks. Hij voegde eraan toe dat hij wel ‘drie hartkleppen heeft versleten tijdens wedstrijdkoken’.

Jonnie Boer verslijt drie hartkleppen

Wedstrijd koken in een sport op zich. ‘Vroeger heb ik zelf meegedaan met wedstrijden. Dat deed ik omdat niemand De Librije toen kende. Ik heb geleerd dat je met je hart moet koken. Als je wilt gasgeven, dan moet je het doen. En vooral nooit opgeven.’

Door een interview tussen presentator Karel de Vos en Jonnie Boer werd de spanning kort voor bekendmaking van de winnaar flink opgevoerd. ‘Vroeger toen ik meedeed aan de wedstrijden was de jury zolang aan het woord dat ik wel drie hartkleppen heb versleten’, grapte Boer op het podium.

Reageer op dit artikel