nieuws

Juffrouw Tok in Tilburg leeg

Restaurant

Er zijn problemen rond de zaak van Juffrouw Tok in Tilburg. De vestiging in het centrum aan de Heuvelring is leeg. De verhuurder zegt met een flinke schade te zitten.

Juffrouw Tok in Tilburg leeg

Verhuurder Michel Vekemans laat MissetHoreca.nl weten dat het huurpand leeg is. ‘Ik heb beslag laten leggen op de spullen, maar ineens is alles weg. Er is een fikse huurachterstand. We hebben een claim van 60.000 euro neergelegd, maar vrezen het ergste’.

Nicolette Verheij, fanchisegever van Juffrouw Tok, bevestigt dat de zaak in Tilburg leeg is. ‘We zoeken naar een nieuwe locatie in de stad. We zijn er niet uitgekomen met de verhuurder omdat hij een bankgarantie voor zes maanden vroeg’.

Verheij stelt dat het goed gaat met Juffrouw Tok. ‘Het afgelopen jaar hebben we meer gasten over de vloer gehad. Wel hebben ze iets minder besteed, maar dat ligt in de lijn met de hele branche’.

Voor Vekemans rest de gang naar de rechter en een zoektocht naar een nieuwe huurder. ‘Het pand telt bijna vijfhonderd vierkante meter en is gevestigd op een A1-locatie. Ik zoek nu een nieuwe huurder’.

Reageer op dit artikel