nieuws

Kaatje bij Romantik Hotels

Restaurant

Kaatjes Résidence in Blokzijl heeft zich aangesloten bij het exclusieve Europese samenwerkingsverband Romantik Hotels & Restaurants International. “Dat is een weloverwogen keuze geweest”, zegt eigenaresse Carole Hulsebos.

Kaatje bij Romantik Hotels

‘Romantik past verreweg het beste bij de sfeer van ons hotel en het sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis’, zegt Hulsebos. ‘De leden van de groep halen ook een hoog culinair niveau. Dat punt sprak mij bijzonder aan. Kwaliteit in combinatie met gastvrijheid en gezelligheid zijn hier geen loze woorden. Juist de puntjes op de i zorgen voor de onvergetelijke momenten’.

Kaatjes Résidence, gehuisvest in een statig pand uit 1860, telt zes kamers en een junior suite met jacuzzi. Met restaurant Kaatje bij de Sluis (één Michelinster) van Harald Hovenkamp en Peter Postma heeft Kaatjes Résidence verschillende arrangementen gemaakt. Gasten kunnen genieten van een 4-,5- of 7-gangen diner.

Romantik Hotels telt 200 hotels en restaurants in elf Europese landen Het samenwerkingsverband hecht grote waarde aan een regionaal geïnspireerde keuken op hoog niveau. Het heeft tweeëntwintig chefs met een michelin Ster en meer dan 60 Romantik leden met 14 of meer punten in GaultMillau.

Reageer op dit artikel