nieuws

Keukenhulp gestoken door collega

Restaurant

In een restaurantkeuken in Sittard heeft zich een vreemd ongeval voorgedaan. Zeker twee en mogelijk zelfs drie horecamedewerkers kregen ruzie met elkaar. Daarbij werd een 17-jarige keukenhulp met een keukenmes gestoken. Het slachtoffer is ernstig gewond opgenomen in een ziekenhuis.

Keukenhulp gestoken door collega

Dat meldt Elsevier.nl. Het slachtoffer werd zondagavond door een 45-jarige medewerker in zijn borst gestoken en naar het Maaslandziekenhuis in Sittard vervoerd. Volgens de politie verkeert hij niet in levensgevaar.

De dader heeft zich in het ziekenhuis bij de politie gemeld. Het is nog onduidelijk waarover de ruzie ging, voorafgaand aan de steekpartij. Mogelijk is er nog een derde persoon betrokken bij de keukenbonje.

Reageer op dit artikel