nieuws

Koppel verlaat Restaurant Wolfersveen

Restaurant

Restaurant Wolfersveen in Zelhem neemt afscheid van gastvrouw Germaine Bronsteijn en chef-kok Maarten-Willem Gemmink. Eigenaar Toine Smulders is op zoek naar een nieuwe horecakoppel. Tot die tijd heeft hij opvolging geregeld.

Koppel verlaat Restaurant Wolfersveen

Bronsteijn en Gemmink verlaten per 1 augustus restaurant Wolfersveen. Na drie jaar Wolfersveen zoeken ze een nieuwe uitdaging, het liefst ergens in een grote stad.

Eigenaar Toine Smulders, die zelf in Tolkamer restaurant Villa Copera runt, is op zoek naar opvolgers. Gastvrouw wordt voorlopig Kiek van der Klaauw, die nu nog gastvrouw is in Villa Copera. In de keuken komt een nieuwe chef, die samen met de huidige rechterhand van Maarten-Willem Gemmink de culinaire scepter moet gaan zwaaien.

Van 1 tot en met 23 augustus krijgt het restaurant een facelift. Er komen 18 eeuwse schilderen die het echte gastronomische genieten weergeven. De komende tijd serveert Wolfersveen een ‘menu adieu’, een afscheidsmenu om Gemmink en Bronsteijn uit te zwaaien.

Smulders zelf blijft koken in Villa Copera. Het vertrek van gastvrouw Van der Klaauw wordt opgevangen met nieuw personeel. Verder gaat Smulders vanaf september aan de slag bij TV Gelderland, waar hij vaste kok wordt van het regionaal populaire programma Hallo Gelderland.

Reageer op dit artikel