nieuws

Kunstzinnige site voor Kranenborg

Restaurant

Restaurant Le Cirque van topkok Robert Kranenborg heeft haar website vernieuwd. De site valt vooral op door fraaie, kunstzinnige foto’s. Kranenborg schakelde hiervoor een bekende foodfotograaf in.

Kunstzinnige site voor Kranenborg

Fotograaf Pieter Ouddeken zorgde voor de afbeeldingen op de vernieuwde website van het Scheveningse sterrestaurant Le Cirque. De vernieuwde site staat vol met foto’s van fraai opgemaakte borden. Daarnaast bevat de pagina foto’s in zwart-wit van werkend personeel.

De upgrading van de site is volgens topkok Robert Kranenborg een logische stap. ‘Meer en meer mensen maken gebruik van internet als zij op zoek zijn naar een restaurant. Hun verwachtingen worden steeds hoger. Je kunt een site dan ook niet alleen als informatiekanaal gebruiken, je moet ze ook een gevoel meegeven’, aldus Kranenborg.

Reageer op dit artikel