nieuws

La Rive duo doet mee aan Hermans kookeiland

Restaurant

Chef-kok Nick van de Water van restaurant La Rive van het Amstel Hotel en chef de rang Jonneke Ponjee doen mee aan Hermans Kookeiland. Tijdens de reis op televisie daagt den Blijker de kandidaten uit tot ‘culinaire topprestaties’.

La Rive duo doet mee aan Hermans kookeiland

Alle kandidaten zijn kookkoppels: stelletjes die beiden in restaurants werken. Het koppel dat zichzelf culinair overtreft, wint een baan in een hotel of restaurant tussen alle pracht en praal van Nieuw Zeeland.

De kandidaten moeten tijdens deze reis onder andere koken in de woestijn en voor een heel uiteenlopend gezelschap. Het varieert van surfers tot fijnproevers en de inheemse Maori.

Het programma wordt elke week op RTL4 uitgezonden.

Reageer op dit artikel