nieuws

Laurens Meijers sushizaak half april open

Restaurant

Het nieuwe sushirestaurant in Breda van de Brabantse horecatycoon Laurens Meijer gaat ook aan thuisbezorging doen. Half april opent Sushi@M haar deuren op de hoek van de Ginnekenmarkt en de Duivelsbruglaan.

Laurens Meijers sushizaak half april open

Het is geen toeval dat meervoudig cafébezitter Laurens Meijer een sushirestaurant start. Meijer is verzot op sushi, sashimi en andere Japanse lekkernijen.

Maar volgens Meijer kan het allemaal een stuk beter en gezelliger in ons land met de sushizaken. ‘Over het algemeen zijn sushibars kale weinig uitnodigende lokalen waarmee weliswaar à la minute bediend wordt, maar waar men bepaald niet voor de gezelligheid gaat of staat’, aldus Meijer Beheer in een persschrijven.

Daarom zet Meijer de in de Bredase horeca bekende Maxime Goedhart in om leiding te geven aan Sushi@M. Vanaf 15 april is de zaak open en gaat volgens eigen zeggen topkwaliteit en ouderwetse gezelligheid leveren.

Sushi@M biedt ook een uitgebreide take-away service. Het richt zich hierbij vooral op de vergadering- en thuismarkt om ‘in eigen sferen te genieten van de meest verrukkelijke sushi’.

Reageer op dit artikel