nieuws

Le Bateau Kijkduins meest gastvrije Restaurant

Restaurant

Restaurant Le Bateua in Kijkduin is het meest gastvrije restaurant van Kijkduin. Het personeel van het restaurant Le Bateau werd vandaag verrast door de Haagse wethouder Frits Huffnagel (citymarketing) die hen persoonlijk kwam feliciteren met het behalen van de titel.

Le Bateau Kijkduins meest gastvrije Restaurant

Gedurende ruim twee maanden kon het publiek via de website be-my-guest.nl punten geven voor de gastvrijheid in winkels en horecagelegenheden in Kijkduin. Zo werd onder andere een mening gegeven over de vriendelijkheid van het personeel, de prijs-kwaliteit en de aankleding. In september was Scheveningen aan de beurt en behaalde strandpaviljoen Down Under de hoogste score.

Gastvrijheid is normaalste zaak van de wereld

Mohamed Omara, eigenaar van Le Bateau: “Mensen vriendelijk en gastvrij ontvangen is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Zo dragen wij ook bij aan het streven van Kijkduin om de meest gastvrije badplaats van Nederland te worden. Maar natuurlijk zijn we hartstikke trots dat mensen ons zo waarderen. De oorkonde die wij vandaag van de wethouder hebben gekregen, krijgt zeker een mooi plekje in ons restaurant!”

Your Opinion

Onderdeel van de campagne ‘Be my guest!’ is Your Opinion. De gemeente Den Haag is dit onderdeel samen met 15 organisaties gestart ter verbetering van de gastvrijheid in het openbaar vervoer, taxi, winkels en horecagelegenheden of gewoon op straat.

Vanaf begin december is het mogelijk om via de website van ‘Be my guest!’ te stemmen op winkels en horecagelegenheden in de omgeving van Pleinkwartier in Den Haag (Plein, Lange Poten, Korte Poten en Korte Houtstraat). Iedere twee tot drie maanden worden de verkiezingen in een ander deel van Den Haag gehouden.

Reageer op dit artikel