nieuws

Lekker heeft 70 rapporteurs

Restaurant

Restaurantgids Lekker werkt met zeventig rapporteurs. De zeventig rapporteurs bezochtend het afgelopen jaar ruim zevenhonderd verschillende restaurants. De topzaken konden rekenen op meerdere bezoeken.

Lekker heeft 70 rapporteurs

Dat blijkt uit het persbericht van Lekker. Daarin staat te lezen dat alle restaurant minstens een keer zijn bezocht. Restaurant in de Top-100 konden rekenen op minimaal twee bezoeken en in de top-10 liep het aantal bezoeken op tot zes keer per restaurant.

Dat is veel, stelt Lekker, ‘maar het is de enige manier om tot een goed gefundeerd en betrouwbaar oordeel te komen’.

Maandagmiddag werd de nieuwe Lekker gepresenteerd. De editie van afgelopen jaar telde een oplage van 130.000 exemplaren en is daarmee qua verkoopcijfers een van de best verkopende restaurantgidsen van Nederland.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel