nieuws

Lenselink begint nieuw wijnbedrijf

Restaurant

De in de horeca bekende wijnman Otto Lenselink begint een nieuwe zaak. Lenselink opent volgend jaar een wijnhandel in een kasteel. Afgelopen najaar stapte Lenselink op bij Fourcroy/Lenselink.

Lenselink begint nieuw wijnbedrijf

Dat meldt De Telegraaf. De nieuwe zaak gaat Lenselink Selected heten en wordt gevestigd in slot Zuylen in het plaatsje Oud-Zuilen. De deuren van Lenselink Selected gaan op 1 maart 2007 open.

Geen keus

‘Mijn bloed bestaat voor 60 procent uit chardonnay en 40 procent uit pinot noir. Ik heb geen keus. Wijn is mijn lus en mijn leven. Ik ga gewoon doen waar ik goed in ben: lunchen, dineren en wijn drinken’, aldus Lenselink in het Stan Huygens Journaal.

Moeizame relatie

Afgelopen najaar baarde Lenselink opzien door uit Fourcroy/Lenselink te stappen, het samengesmolten bedrijf waarvan Lenselink één van de oprichters was. Zijn vertrek zou te maken hebben gehad met de moeizame relatie met de nieuwe eigenaar van het bedrijf.

Zie ook:

Fameuze wijnkoper Otto Lenselink stopt

Reageer op dit artikel