nieuws

Librije bouwt eigen wijnassortiment uit

Restaurant

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle heeft haar assortiment van eigen wijnen van Hollandse bodem uitgebreid. Sinds kort beschikt de collectie ‘Kus van Thérèse’ over een rode wijn, de Regent Barrique 2008.

Librije bouwt eigen wijnassortiment uit

Het gaat om een wijn met houtrijping van zeventien maanden, zo laten De Librije, Neerlands Wijnmakerij in Bentelo en Wijngoed Gelders Laren in een gezamenlijke persverklaring weten. De drie bedrijven zijn verantwoordelijk voor de wijnlijn ‘Kus van Thérèse’.

Met de komst van de nieuwe rode wijn komt het totaalaantal wijnen uit de ‘Kus van Thérèse’-serie uit op vijf. De andere zijn Regent Rosé, Cabernet Blanc, Solaris Barrique en Solaris Edelzoet. De Regent Rosé viel afgelopen jaar in de prijzen tijdens het AWC Vienna 2009, een groot internationaal wijnconcours.

Tip

Bekijk hier het videoverslag over ‘Kus van Thérèse’

Reageer op dit artikel