nieuws

Librije sluit deal met schoenenmerk

Restaurant

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle heeft een deal gesloten met schoenenmerk Greve. Zowel het personeel in de keuken als in de bediening gaat schoenen dragen van het Nederlandse schoenenmerk.

Librije sluit deal met schoenenmerk

In aanwezigheid van Jonnie en Thérèse Boer kregen de personeelsleden van De Librije deze week hun op maat gemaakte schoenen aangereikt door Karel Schreuders van Greve.

Voor het serverende personeel is gekozen voor een hoog Classic model met gesp. Het keukenpersoneel loopt op de klassieke Mohawk. De schoenen zijn uitgerust met een speciale rubberen zool, die het werk in de keuken en het restaurant makkelijker maakt, laat Greve in een persschrijven weten.

Jonnie Boer over de samenwerking met Greve: ‘Het is prachtig om te zien dat je hele team er van top tot teen verzorgd uitziet. Bovendien maak je in de keuken en in het restaurant lange dagen, dus is goed schoeisel belangrijk’.

Reageer op dit artikel