nieuws

Maandagavond ‘24 uur met…’ Herman den Blijker

Restaurant

Maandagavond 30 januari is Herman den Blijker te zien als gast in het interviewprogramma ’24 uur met…’ Interviewer Wilfried de Jong heeft zich met Den Blijker 24 uur lang opgesloten en laat de tijd zijn werk doen. Den Blijker maakt zijn naam als chef waar door met een Côte du Boeuf op z’n nek binnen te komen.

Maandagavond ‘24 uur met…’ Herman den Blijker

Maandagavond 30 januari is Herman den Blijker te zien als gast in het interviewprogramma ’24 uur met…’ Interviewer Wilfried de Jong heeft zich met Herman den Blijker 24 uur lang opgesloten en de show is een weergave van deze periode. Den Blijker maakt zijn naam als chef waar door met een Côte du Boeuf op z’n nek binnen te komen.

De twee heren praten, koken, eten, wassen af en slapen in dezelfde – kleine – ruimte. Den Blijker stapt al binnen met een côte du boeuf (stuk rundvlees) van vijftien kilo op z’n schouder. Herman den Blijker is al jaren horeca-ondernemer in hart en nieren. Die jaren gingen gepaard met pieken en dalen, waarbij de breuk met compagnon David Crouwel een van de pijnlijkste momenten was. Samen openden zij in 1993 hun eerste restaurant.

De uitzending is vanavond van 21 tot 22 uur op Nederland 3, VPRO.

Jochem Myjer is later dit seizoen nog te gast. De uitzending met hem is 5 maart 2012 te zien.

Reageer op dit artikel