nieuws

Maître Asar verlaat Parkheuvel

Restaurant

Sommelier Halil Asar vertrekt bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Asar is de laatste die nog werkte onder de vorige eigenaar Cees Helder, die het restaurant drie jaar geleden verkocht aan Erik van Loo.

Maître Asar verlaat Parkheuvel

Asar werkt vrijdag 15 mei voor het laatst bij Parkheuvel. Hij gaat samen met Paul van Waarden een nieuwe zaak beginnen in Den Haag.

‘Halil is een op en tot gastheer. Ik wist het al een paar maanden. Eerst is het niet leuk omdat je op zoek moet naar een vervanger. Maar iedereen is vervangbaar. Later ben je blij voor hem’, aldus Van Loo in een reactie op het vertrek van Asar.

Halil Asar werkte totaal tien jaar voor Parkheuvel. De eerste zeven jaar onder leiding van Cees Helder. De laatste drie jaar onder de nieuwe eigenaar Erik van Loo. Met het vertrek van Asar verdwijnt de laatste medewerker van Parkheuvel die nog onder Helder heeft gewerkt.

Parkheuvel heeft Bastiaan de Jong (24) en Joost Verhoeven (25) aangesteld om het verliest van Asar op te vangen. De Jong komt over van restaurant Beluga in Maastricht. Verhoeven is afkomstig van Ciel Bleu in Amsterdam.

Reageer op dit artikel