nieuws

Maitre-sommelier Lambermon vertrekt

Restaurant

Topkok Michel Lambermon uit Haarlem moet op zoek naar een nieuwe maitre-sommelier voor zijn restaurant. Jaap van Wageningen vertrekt na negen jaar voor Lambermon te hebben gewerkt.

Maitre-sommelier Lambermon vertrekt

Voorlopig wordt het vertrek van Jaap van Wageningen bij Lambermon’s Restaurant intern opgelost. ‘Michel Lambermon is wel met gegadigden in gesprek, maar wie het definitief gaat worden, is nog niet bekend,’ laat Jaap van Wageningen weten.

Van Wageningen zegt te vertrekken met pijn in het hard. ‘Ik heb negen jaar met plezier voor Michel gewerkt op een culinair zeer hoog niveau. Daardoor was ik weinig thuis. Nu kies ik meer voor mijn privéleven.’

Van Wageningen gaat aan de slag bij restaurant Next in Vijfhuizen. Dit restaurant met een keuken op brasserieniveau is begin januari geopend in het pand waar voorheen De Ouwe Meerpaal zat. Next serveert voorgerechten rond de tien euro, hoofdgerechten kosten het dubbele en er is een driegangenmenu verkrijgbaar voor 29,50 euro.

Next is nu alleen nog in de avonduren geopend, vanaf april gaat ook de buitenplaats aan de Ringvaart open voor onder meer de lunch.

Reageer op dit artikel