nieuws

Margo Reuten: ‘helemaal te gek

Restaurant

Dit is het bewijs dat we de puntjes op de i moeten zetten. Margo Reuten van restaurant Da Vinci is dolgelukkig met de nominatie voor een tweede Michelinster. ‘De adrealine is zeer hoog’.

Margo Reuten: ‘helemaal te gek

Reuten is dolgelukkig in een eerste reactie. ‘Fantastisch. Helemaal te gek. Je weet het nooit met Michelin. We hadden wel een bepaald gevoel, want er werd over gekletst. Dit is het bewijs dat we flink de puntjes op de i moeten zetten’, aldus Reuten.

Reuten werd vanochtend uit bed gebeld met het nieuws. ‘Wij werden om acht uur gebeld door Jo Cortenaer. We werden wakker gebeld, je kunt niet beter wakker worden. De adrealine is zeer hoog. We zijn vanochtend helemaal plat gebeld’.

Restaurant Da Vinci hoopt hetzelfde huzarenstukje uit te halen als provinciegenoot De Leuf. Die werd vorig jaar door Michelin op de springplak gezet en pakt dit jaar de tweede ster. ‘Dat zou fantastisch zijn. Maar we moeten er eerst flink tegenaan’, aldus Reuten.

Eerste reactie Margo Reuten

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel