nieuws

Mario Ridder: De Zwethheul on-Nederlands mooi

Restaurant

Restaurant De Zwethheul is volledig vernieuwd. Het tweesterrenrestaurant in Schipluiden heeft een complete metamorfose ondergaan en is volgens eigenaar Mario Ridder ‘on-Nederlands mooi’.

Mario Ridder: De Zwethheul on-Nederlands mooi

Vrijdagavond 7 januari gaat het restaurant voor het eerst open voor gasten. Enkele uren voor de opening zijn werklui nog met slijpwerkzaamheden bezig aan een groot kunstwerk in het restaurant.

De Zwethheul wordt on-Nederlands mooi’, laat Ridder kort voor de heropening weten. ‘Het restaurant beschikt over diverse elementen waardoor het een “vette zaak” wordt. Bijvoorbeeld een stalen duur met diverse soorten glas en afbeeldingen van eierenschillen erin. Verder krijgt de zaak horizontale bamboelamellen.’

‘En een grote deur om zo de tuin er meer bij te betrekken. Verder komt er in de zaak een waanzinnig kunstwerk 9 vierkante meter gemaakt van messing in de vorm van een knop van een tulp’, aldus Ridder.

Restaurant De Zwethheul was van 23 december 2010 tot 7 januari 2011 gesloten vanwege de grootscheepse verbouwing. Begin volgende week verstrekt het restaurant meer gedetailleerde informatie over het renovatieresultaat.

Reageer op dit artikel