nieuws

Michelin 2011: Van Doorn is blij met terugkeer ster

Restaurant

SVH Meesterkok André van Doorn van Kasteel Heemstede in Houten is zeer content dat hij na twee jaar zijn ster weer terug heeft. ‘Fantastisch. Helemaal te gek.

Michelin 2011: Van Doorn is blij met terugkeer ster

,We werken heel hard en toen we twee jaar geleden de ster verloren dachten we dat het een hele opgave zou worden om hem terug te krijgen’, vertelt Van Doorn. Maar nu is de bekroning van Michelin weer terug. ‘Het mooie is dat er vier restaurants in Utrecht een ster hebben gekregen. Dat is goed voor onze regio.’

Via de website van Misset Horeca vernam Van Doorn dat zijn restaurant weer de sterstatus heeft van Michelin. ‘Ik heb meteen mijn vrouw gebeld die was vandaag heel vroeg vertrokken om bloemen te kopen.’ Hij vermoedt dat er straks taartjes op tafel komen in Kastheel Heemstede. ‘We zullen zeker een feestje vieren.’

Overzichten Michelinsterren:

Reageer op dit artikel