nieuws

Michelin-directeur stapt op

Restaurant

De directeur van de Michelingidsen, Jean-Luc Naret, stapt op. Hij is sinds 2004 verantwoordelijk voor de Michelingidsen en kondigde aan dat hij zich vanaf het eind van het jaar terugtrekt, zo meldt het hoofdkantoor van Michelin na navraag door MissetHoreca.nl

Michelin-directeur stapt op

Één van de grote taken van Naret was het ontwikkelen van gidsen buiten Europa, dat hij ook gedaan heeft. In de Verenigde Staten, maar ook in Azië zoals gidsen voor Tokyo, Hong Kong en Macao, Kyoto en Osaka.

Ook in Amerika heeft hij gidsen gestart, zoals die van New York, San Francisco en Chicago.

Naret gaat niet met pensioen, maar wat hij wel gaat doen is niet bekend. Ook of hij aanblijft als adviseur kon niet bevestigd worden. De organisatie belooft snel met meer nieuws te komen.

Reageer op dit artikel