nieuws

Mijn Tent is Top-zaak schenkt €17.000

Restaurant

Richard en Weruschca van restaurant Suisse in Amsterdam en bekend van Mijn Tent is Top, het RTL-programma met Herman den Blijker, hebben de opbrengst van een pompoenactie in het tv-programma geschonken aan het Nationaal Fonds Ouderenhulp. Het gaat om 17.000 euro.

Mijn Tent is Top-zaak schenkt €17.000

De eigenaren van restaurant Suisse, dat deze week afviel in Mijn Tent is Top, vinden dat er in Nederland meer moet worden omgekeken naar kwetsbare ouderen. Vandaar dat ze ervoor hebben gekozen 17.000 euro te schenken aan het Nationaal Fonds Ouderenhulp.

Het geld werd verdiend met een speciale opdracht in het tv-programma. Alle koppels moesten extra omzet scoren met 33 pompoenen, die onaangekondigd werden bezorgd bij de restaurants. De opdracht was om met de bezochte pompoenen een actie op te zetten. Volgens de vakjury deed het Amsterdamse restaurant dat het best.

‘We zijn beiden in hetbuitenland opgegroeid en ondervonden daar hoe ouderen in landen als Frankrijk en Spanjeveel meer bij de maatschappij betrokken blijven. Daar is de oudere nog een voorbeeld voor de jongere mensen. In Nederland missen we de zorg en aandacht voor de ouderen. Met onze gift hopen we de eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan’, aldus Weruschca.

Zie ook:

Finale Mijn Tent is Top: Den Bosch-Leeuwarden

Reageer op dit artikel