nieuws

Nederlandse kok helpt in Peking

Restaurant

Hotelschool De Rooi Pannen in Eindhoven is door Marco Polo Hotels in Azië ingeroepen om ter voorbereiding van de Olympische Spelen culinaire hulp te verlenen. Docent en meesterkok Coen Meyknecht is naar Peking gevlogen voor een uitgebreid trainingsprogramma.

Nederlandse kok helpt in Peking

Coen Meyknecht, docent consumptieve technieken, is naar Peking gevlogen voor een uitgebreid trainingsprogramma voor de bakkerij en patisserie. Meyknecht is van 2 tot en met 11 juli bezig in de keuken met de productie van lange vingers, bokkenpootjes en appeltaarten.

‘Het is enorm plezierig om zo vlak voor de zomerspelen mee te mogen helpen aan het verbeteren van het culinaire denken van koks in China’, aldus Coen Meyknecht, broer van Misset Horeca-columnist en general manager van Marco Polo Wuhan, Henk Meyknecht.

Coen Meyknecht vervolgt: ‘Er komen tal van buitenlandse gasten en sporters naar Peking de komende weken en ik hoop dat ik een beetje heb kunnen bijdragen aan de menuplanning’.

Het 350 kamers tellende vijfsterren Marco Polo Hotel in Peking is een van de meest gerenommeerde hotels van de Chinese hoofdstad. Het hotel ligt op loopafstand van het Olympisch stadion.

Reageer op dit artikel