nieuws

Nieuw boek voor Librije-paar Boer

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije hebben een nieuw boek uitgebracht. In Pure Passie geeft topkok Jonnie Boer gerechten prijs en zorgt Thérèse Boer voor bijpassend wijnadvies.

Nieuw boek voor Librije-paar Boer

De gerechten en wijnadviezen worden afgewisseld met luchtige vertellen over opvallende gebeurtenissen in het driesterrenrestaurant. De gerechten in Pure Passie zijn afkomstig van het team van De Librije.

Zo geeft Adrian Zarzo Habraken een opvallende receptuur om gazpacho te maken. Maakt Arjan Bisschop broodpudding. En geeft Jonnie Boer zelf het recept prijs van een citroentaart. Alle recepten zijn voorzien van een ‘Librije twist’.

Naast de recepten geeft sommelier Thérèse Boer bijpassende wijnadviezen. Daarnaast is in het boek een apart hoofdstuk ingeruimd om meer te vertellen over wijnen.

Bij het boek wordt een dvd geleverd. Deze dvd bevat alle afleveringen van het tv-programma Pure Passie, de docusoap over het leven van Jonnie en Thérèse Boer. Naast alle afleveringen bevat de dvd nog niet eerder uitgezonden beelden uit de serie.

Reageer op dit artikel