nieuws

Nieuwe eetconcepten bij Van der Valk op De Pier

Restaurant

Van der Valk lanceert twee nieuwe foodconcepten op De Pier in Scheveningen. Daarnaast krijgt het huidige restaurant een andere naam én gaat Van der Valk de parkeerkosten van bezoekers vergoeden.

Nieuwe eetconcepten bij Van der Valk op De Pier

Het vertrouwde restaurant gaat door onder de naam Van der Valk Classic. Dat laat bedrijfsleider Joyce van der Valk van de Scheveningse vestiging weten.

De eerste nieuwe formule betreft A la carte All inn, een concept met steeds wisselende en seizoensgebonden gerechten waarvan bezoekers onbeperkt kunnen kiezen voor een vaste prijs. Volgens Joyce van der Valk perfect voor families vanwege de introductie van een Kids All inn.

Het tweede nieuwe concept op De Pier heet XXL en heeft een typische Alpensfeer. Het is volgens Van der Valk Nederlands eerste après-ski aan zee. ‘Hier worden megaporties met Oostenrijkse gezelligheid geserveerd. Het restaurant is vooral gericht op groepen jongeren. Zij vormen een aantrekkelijke doelgroep, aangezien een groot deel van het Scheveningse publiek uit jongeren bestaat’, aldus Van der Valk.

Bezoekers van de restaurants kunnen gratis parkeren. Van der Valk vergoedt de dagkaart in de nabijgelegen parkeergarage Scheveningen-Bad.

Reageer op dit artikel