nieuws

Nieuwe eigenaar voor Kloosterhoeve

Restaurant

De Kloosterhoeve in Harmelen is aangetrokken door de Flantua Groep. Dit bedrijf heeft de eetgelegenheid omgetoverd in Kloosterhoeve Brasserie en Banqueting.

Nieuwe eigenaar voor Kloosterhoeve

Eigenaren van de Flantua Groep zijn de broers Arne en Bas Flantua en zakenpartner Wim Wiersma. Onder de groep vallen de restaurants Peperis en Julii in Utrecht, en De Kloosterhoeve in Harmelen. De Kloosterhoeve kent een turbulent recent verleden. Zo ging Jurgen Wondergem er twee jaar geleden nog failliet.

Nu probeert de Flantua Groep er weer de swung in te krijgen met de broers Flantua in de keuken en de bediening. Arne Flantua, nu 32, begon zeven jaar geleden restaurant Jean d’Hubert in Utrecht. Daarvoor werkte hij onder meer bij Henk Savelberg en de Echoput in Hoog-Soeren. Later begonnen ze Peper Streetfood Fingerfood. De Flantua Groep heeft als doel een keten van grotere restaurant te worden en ziet de Engel Groep van Herman den Blijker en David Crouwel als voorbeeld..

Reageer op dit artikel