nieuws

Omgevallen boom beschadigt Kraantje Lek in Overveen

Restaurant

Het bekende Restaurant Kraantje Lek in Overveen is getroffen door een omgevallen boom. Maandagmiddag viel door de harde wind een grote boom op het restaurant. De omgevallen boom zorgde voor gaten in het dak van het horecabedrijf.

Omgevallen boom beschadigt Kraantje Lek in Overveen

Bij het incident raakte niemand gewond. Hoe groot de schade exact is, is niet bekend. Wel zijn er twee gaten het dak gevallen. De oorzaak van het omvallen van de boom wordt gezocht in harde wind in combinatie met aangroeiende bladeren.

Dinsdagmorgen wordt de boom voorzichtig van het 450 jaar oude pand gehaald. Dan wordt duidelijk hoe groot de schade exact is. Wanneer het in de regio bekende horecabedrijf weer opengaat, is nog niets bekend. Veel zal afhangen van het herstellen van de gaten in het dak.

Reageer op dit artikel