nieuws

Onwaarschijnlijke energienota voor Wok to Go

Restaurant

Het Enschedese restaurant Wok to Go van de gelijknamige wokketen is geschokt. De Aziatische eetgelegenheid kreeg een onwaarschijnlijk hoge energierekening van Essent. De eigenaresse checkte eerst of er een wietkwekerij boven de zaak zat, alvorens de rekening te controleren.

Onwaarschijnlijke energienota voor Wok to Go

Het gaat om een rekening van 32.050,18 euro. De spooknota zorgde voor een verbaasd gezicht bij Esmee Jabli, eigenaresse van restaurant Wok to Go in Enschede. ‘Al in januari heb ik problemen met Essent gehad. Mijn gas dreigde afgesloten te worden. Zonder gas valt er weinig te wokken. De vorige gebruiker had zijn rekening niet betaald. Pas toen ik onbeschoft werd, had het effect’, aldus Jabli in de Tubantia.

De forse rekening van 32.050,18 was uitgebouwd uit het nieuwe maandbedrag van 3281 euro en een nabetaling van 28.769,18 euro. De nabetaling staat los van Wok to Go. Jabli besloot na diverse gesprekken de regionale krant in te schakelen. Niet zonder succes. Essent gaf de fout toe en gaat het verbruik opnieuw berekenen.

Reageer op dit artikel