nieuws

Ophef over Ron Blaauws Palazzo

Restaurant

Er is ophef ontstaan over de nieuwste show van variétérestaurant Palazzo van topkok Ron Blaauw. Tijdens de try-out werd een act met naakte artiesten opgevoerd met ‘vliegende piemels’. Het gewraakte onderdeel is inmiddels geschrapt.

Ophef over Ron Blaauws Palazzo

De ophef op de voorpagina van De Telegraaf gemeld. Volgens de krant werd aan het eind van het vijfgangendiner een act gestart met schokkende reacties als gevolg.

‘Dan vliegen en dansen ze naakt over het podium. Tweeënhalve minuut lang. En het is niet het meest aantrekkelijke naakt. Je ziet veel schaamhaar. En kleine geslachtsdelen. Dit wordt met veel humor gebracht, maar we nemen onze gasten ook serieus en halen de act daarom nog voor de première uit de show’, laat een Palazzo-medewerker weten.

Vijfgangentopmenu

Ron Blaauw laat weten het bewuste onderdeel niet te hebben gezien. ‘Maar wat ik erover hoorde, is het best humoristisch’.

Binnenkort begint het Palazzo-seizoen. In een grote spiegeltent in Amsterdam serveert Ron Blaauw een vijfgangentopmenu met bijpassende wijnen. Het diner gaat gepaard met variété en is al jaren een succesnummer.

Reageer op dit artikel